Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csomagok

Jeligénk: Csomagban jobban megéri!!!

Start Csomag. Ezt a csomagot azoknak a horgászoknak ajánljuk akik csak egy napra vagy csak pár órára tudnak kimenni horgászni. A csomagot úgy állítottuk össze hogy egy ízvilág palettáját pakoltuk egybe  , ( bojli, dip, popup ) amivel még eredményesebb lehet a horgászat. 

Weekend Csomag. Ezt a csomagot azoknak találtuk ki, akik hétvégén tudnak menni horgászni, és egy napot szeretnének hódolni a hobbijuknak. A csomag tartalmaz 2.5 kg tetszőleges méretű bojlit, a hozzá tartozó dippel és popuppal.

Túra Csomag. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk akinek a szabadideje megengedi hogy 2-3 napot is eltöltsenek  a vízparton. A csomagot úgy állítottuk össze hogy egy ízvilág palettáját pakoltuk egybe  , ( bojli, dip, popup ) amivel még eredményesebb lehet a horgászat.  Továbbá két méretben tartalmaz bojlit ami további variálhatóságot tesz lehetővé.

Kisérletezőknek. Ez egy Popup csomag ami tartalmaz egy színvilágot , több méretet továbbá  egy Dippet  ami  tovább növeli a popupok fogosságát. A Neutral popupokra jellemző hogy nagyon jól szívják magukba a külnböző , dippeket és Boostereket, Aromákat. Számtalan variálhatóságot tesz  lehetővé a horgászat során.